Powered By Blogger

2011 m. sausio 1 d.

Kalėdos - Natale

Kaip smagu sulaukti didžiausių metuose švenčių, pabūti dar karteli su visais kartu, pasedėti prie gausaus vaišių stalo išeiti į lemputėmis paskendusias gatves ir paklausyti kalėdinių dainų. Dar kelias dieneles palaukti, pailsinti skrandžius ir švesti Naujųjų.Taigi ištisinė valgymo ir persivalgymo savaitė ir nė nepajauti kaip dienos suvienodėja ir pradedi laukti pavasario.
Mano sūnui šios kalėdos jau tikra šventė, pats sava galva masto ir žino ko reikia tikėtis iš Kalėdų Senelio - DOVANŲ.Iš pirmo žvilgsnio tas senis toks baisus, ir svetimas, su ilga barzda, storu balsu tik ir norisi jį vyt lauk. Bet kai jis atneša tokių gėrybių, tai pasidaro labai geras.

Pats geriausias Kalėdų senis

Dovanos









Bučkis Kalėdų seniui

A Natale siamo stati tutti insieme, noi con i nonni italiani e lituani: è stata una bellissima festa. All'arrivo del (finto) grasso Babbo Natale, Darius ha cominciato a piangere, aveva paura, ma quando ha visto tutti i regali allora ha sciolto il ghiaccio e gli è piaciuto questo "vecchio" signore venuto dalla (vicina per la Lituania) Lapponia.

Pabūvimas kartu mums yra pati didžiausia dovana, kai gyvename toli vieni nuo kitų. Nors dienos lekia labai greitai ir mano tevukai nė nepajuto savų atostogų Italijoje. Bet Darius pasidžiaugė močiute ir seneliu, o man tai svarbiausia.

Pirma diena Follonica


Follonica

Via Roma. Follonica



Scarlino






Castiglione della Pescaia





Grosseto

Kūčios namuose





Zio Michele

Kalėdos
Bisnonna Renata


Darius
Pisa












Colosseo

Fontana di Trevi


Vaticano


Naujieji namuose




Močiutės nėriniai Dariui


Paskutinė viešnagės diena